Blog


Blog Divine Travel je spletna skupnost, namenjena parom, ki načrtujejo svojo sanjsko poroko v tujini, poročno potovanje ali nepozabne počitnice. Kot dopolnitev osebnega svetovanja vam preko vsebin na blogu nudimo še dodatne uporabne informacije, nasvete in inspiracijo za popolno potovanje. Blog vključuje napotke glede urejanja potrebne papirologije, organizacije vseh detajlov na daljavo, do tega, katerih romantičnih kotičkov ne smete spregledati na posamezni destinaciji.

Poroka v tujini v času koronavirus pandemije.


Poroka v tujini v času koronavirus pandemije.


30/03/2020

Zavedamo se, da je na vse vplivala trenutna situacija, ki se dogaja po celem svetu in vsi komaj čakamo, da je za nami.

Najbolj pogosta vprašanja, ki se pojavljajo v času pandemije.


Več
Dekliščina

Dekliščina

19/01/2018

Ena izmed najboljših stvari za bodoče neveste je najti izgovor za druženje s prijateljicami.
Zadnja leta je postala zelo priljubljena oblika dekliščine potovanje v bližnja večja živahna mesta. Kaj pa, ko so prijateljice časovno omejene in vse nikakor ne morete najti termina, ki bi vam omogočal, da praznujete dva dni skupaj?
Več
Zakaj se večina parov odloči za poroko na Mauritiusu?

Zakaj se večina parov odloči za poroko na Mauritiusu?

30/10/2017

Otok Mauritius je raj za razvajanje mladoporočencev. Majhen otok, ki nudi pester izbor izletov, obogaten s čudovito  naravo in bližnjimi manjšimi otočki, ponuja številne hotele, kjer bosta lahko doživela nepozaben poročni obred na najlepših kotičkih otoka in najbolj romantično poročno potovanje v dvoje.


Več
7 nasvetov: kako ravnati s poročno obleko med transportom

7 nasvetov: kako ravnati s poročno obleko med transportom

03/10/2017

Verjamemo, da le malokateri par razmišlja o tem, dokler ni postavljen pred dejstvo. A tik pred zdajci se večina, ki se odpravlja na poroko v tujini, na nas obrne s točno to dilemo. Tako smo nekaj idej, nasvetov in izkušenj strnili v članek.

Več
Najbolj priljubljene plaže za poroko na otoku Maui

Najbolj priljubljene plaže za poroko na otoku Maui

19/09/2017

Večina parov, ki si želi poroke v tujini, sanjajo o zaobljubi na plaži. Havajski otok Maui je idilična, svetovno znana poročna destinacija – zbrali smo nekaj predlogov najbolj priljubljenih plaž.

Več
Poroka na Havajih – otok Maui

Poroka na Havajih – otok Maui

12/09/2017

Havajski biser Maui je edinstvena kombinacija dih jemajoče pristne naravne lepote, kopice zabavnih aktivnosti in tople ALOHA dobrodošlice. Pravi raj za vse, ki si želite svojo ljubezen ovekovečiti s poroko na plaži.

Več
5 trendov za poroko na plaži 2017

5 trendov za poroko na plaži 2017

03/09/2017

Pri nas se poletje počasi poslavlja, na idiličnih tropskih destinacijah iz naše ponudbe, na primer Mauritius, Sejšeli in Karibi, pa se začenja idealna sezona za poroko na plaži. Preverite, kaj je v trendu.

Več
Zakaj poroka na Sejšelih?

Zakaj poroka na Sejšelih?

06/08/2017

Svilnate bele peščene plaže, kristalno čisto turkizno morje, romantične palme in objem blage tropske klime – dih jemajoče otočke Sejšelov imenujejo tudi raj na Zemlji. Imajo vse, kar si lahko želite za nepozabno poroko.

Več

"Najina mavricijska poroka je bila sanjska!"

22/07/2017

"Ker obožujeva tropske kraje, sonce in morje, sva se odločila, da se bova tudi poročila v enem izmed takšnih krajev. Predvsem pa sva si želela, da na novo skupno pot stopiva sama, brez množice ljudi in nepotrebnega stresa, obkrožena z naravo, morjem, palmami in kokosom."

Več
Poroka brez stresa – se sliši nemogoče?

Poroka brez stresa – se sliši nemogoče?

18/07/2017

Mnogo je detajlov, ki lahko vajino poroko naredijo točno takšno, kakršno si želita in si jo zaslužita in vaju bodo še dolga leta navdajala s toplino, ljubeznijo in žarom. Prav toliko stvari pa vama lahko ta težko pričakovani dan tudi oteži in spremeni v živčno vojno.

Več